logo de nje

Norvega Junularo Esperantista
Norsk esperantoungdom

 

E-postlister

Norsk | Esperanto

NJE-listo

Lista er ei informasjons- og diskusjonsliste for medlemmene i Norsk esperanto-ungdom. De av dere som er medlem av NJE men ikke meldt dere på listen enda kan gjøre det på lists.esperanto.no/mailman/listinfo/nje-listo.

Når du sender inn svar på en e-post på NJE-Listo er det viktig at du passer på at «Til»-feltet er <nje-listo @ esperanto.no> og ikke e-posten til den som skrev e-posten du svarer på.

NEL-inform

NEL-inform er en elektronisk postliste der styret og andre sender ut informasjon til NEL-medlemmene om aktuelle saker. Dersom du er medlem i NEL og ikke står på informasjonslista «nel-inform», men gjerne vil være med der, kontakt nel-inform-adm @ nvg.org. Denne e-postlisten er bare for medlemmer av Norsk Esperanto-Forbund (inklusiv NJE).

NEL-diskut

Dette skal være et forum for diskusjoner om esperanto og esperanto-bevegelsen i Norge, mens en annen postliste, nel-inform, kun skal brukes for å sende ut informasjon til NELs medlemmer. For å abonnere på nel-diskut går du inn på http://lists.esperanto.no/mailman/listinfo/nel-diskut.

Skandinavisk forum på Lernu!

På nettsidene til www.lernu.net finnes et forum for skandianviske brukere. Direktelink til dette forumet er http://no.lernu.net/komunikado/forumo/forumo.php?f=24.

Kan jeg skrive norsk?

På alle listene er bruk av norsk eller esperanto valgfritt. Bruk det du selv føler for, men vær forberedt på at du kanskje får svar på esperanto selv om du bruker norsk.31. august–2. september skal vi tilbake til hytta vi besøkte i 2008, midt i Vålerskogen. Du kan lese om den turen i Inter ni dirite. Meld deg på til nje @ esperanto.no!
Nordlystreffet i Tromsø trakk ungdommer fra 7 nasjoner til ei trivelig og livlig helg, med masse snø og nordlys. Les mer om treffet (på esperanto) og se bilder i Inter ni dirite.

Ungdomar frå Finnland, Sverige, Danmark, Noreg, Island og Estland samlast på eit småbruk ved Helsinki. Les om treffet i Inter ni dirite.Bli medlem! Membriĝu!
Facebook

Norsk esperanto-ungdom, Olaf Schous v. 18, 0572 Oslo, tel.: 22 35 08 94, [nje @ esperanto.no] | Personvern

Webansvarlig: JPA (abjupa @ gmail.com)