logo de nje

Norvega Junularo Esperantista
Norsk esperantoungdom

 

Nyheter

Norsk | Esperanto
31. august–2. september skal vi tilbake til hytta vi besøkte i 2008, midt i Vålerskogen. Du kan lese om den turen i Inter ni dirite. Meld deg på til nje @ esperanto.no!
Nordlystreffet i Tromsø trakk ungdommer fra 7 nasjoner til ei trivelig og livlig helg, med masse snø og nordlys. Les mer om treffet (på esperanto) og se bilder i Inter ni dirite.

Ungdomar frå Finnland, Sverige, Danmark, Noreg, Island og Estland samlast på eit småbruk ved Helsinki. Les om treffet i Inter ni dirite.

Norsk Esperantoungdom og Studentenes Esperantoforening i Oslo inviterer til hyttetur på ei trivelig hytte i Lommedalen, nær Oslo helgen den 12.-14. mars. Både norske og utenlandske ungesperantister kommer til å delta. Programmet lages av deltagerne på konferansen. Bidrag velkommes med 100 kroners rabatt. Turen koster 250 kroner per deltager. NJE dekker opp til 500 kroner av reiseutgifter.

Nettsidene til NJE har fått en liten oppussing. Det viktigste er likevel ny adresse.

Norsk Esperanto-Forbund var samlet til landskongress i Os utenfor Bergen 12.-–14. juni. Her møtte også flere NJE-medlemmer til NJEs landsmøte, som ble holdt lørdag den 13.

På Barne- og ungdomstinget til LNU vart NJE tekne opp som etableringsmedlem fredag 24. april.

NJEs landsmøte sammenfaller også i år med NELs landsmøte. I år skal vi til Os utenfor Bergen 12.-14. juni.

Juryen har funnet 3 verdige vinnere. Se vinneruttrykkene, og alle bidragene, her!31. august–2. september skal vi tilbake til hytta vi besøkte i 2008, midt i Vålerskogen. Du kan lese om den turen i Inter ni dirite. Meld deg på til nje @ esperanto.no!
Nordlystreffet i Tromsø trakk ungdommer fra 7 nasjoner til ei trivelig og livlig helg, med masse snø og nordlys. Les mer om treffet (på esperanto) og se bilder i Inter ni dirite.

Ungdomar frå Finnland, Sverige, Danmark, Noreg, Island og Estland samlast på eit småbruk ved Helsinki. Les om treffet i Inter ni dirite.Bli medlem! Membriĝu!
Facebook

Norsk esperanto-ungdom, Olaf Schous v. 18, 0572 Oslo, tel.: 22 35 08 94, [nje @ esperanto.no] | Personvern

Webansvarlig: JPA (abjupa @ gmail.com)