logo de nje

Norvega Junularo Esperantista
Norsk esperantoungdom

 

Nyheter

Norsk | Esperanto
feb. 22, 2010

Invitasjon til Kabana Semajnfino 2010


Norsk Esperantoungdom og Studentenes Esperantoforening i Oslo inviterer til hyttetur på ei trivelig hytte i Lommedalen, nær Oslo helgen den 12.-14. mars. Både norske og utenlandske ungesperantister kommer til å delta. Programmet lages av deltagerne på konferansen. Bidrag velkommes med 100 kroners rabatt. Turen koster 250 kroner per deltager. NJE dekker opp til 500 kroner av reiseutgifter.
Kategori: no
Postet av: admin
Norsk Esperantoungdom og Studentenes Esperantoforening i Oslo inviterer til hyttetur på ei trivelig hytte i Lommedalen, nær Oslo helgen den 12.-14. mars. Både norske og utenlandske ungesperantister kommer til å delta. Programmet lages av deltagerne på konferansen. Bidrag velkommes med 100 kroners rabatt. NJE dekker opp til 500 kroner av reiseutgifter.

Påmeldinger og spørsmål kan sendes til nje @ esperanto.no.31. august–2. september skal vi tilbake til hytta vi besøkte i 2008, midt i Vålerskogen. Du kan lese om den turen i Inter ni dirite. Meld deg på til nje @ esperanto.no!
Nordlystreffet i Tromsø trakk ungdommer fra 7 nasjoner til ei trivelig og livlig helg, med masse snø og nordlys. Les mer om treffet (på esperanto) og se bilder i Inter ni dirite.

Ungdomar frå Finnland, Sverige, Danmark, Noreg, Island og Estland samlast på eit småbruk ved Helsinki. Les om treffet i Inter ni dirite.Bli medlem! Membriĝu!
Facebook

Norsk esperanto-ungdom, Olaf Schous v. 18, 0572 Oslo, tel.: 22 35 08 94, [nje @ esperanto.no] | Personvern

Webansvarlig: JPA (abjupa @ gmail.com)