logo de nje

Norvega Junularo Esperantista
Norsk esperantoungdom

 

Nyheter

Norsk | Esperanto
nov. 29, 2009

Nye nettsider


Nettsidene til NJE har fått en liten oppussing. Det viktigste er likevel ny adresse.

Kategori: no
Postet av: admin

Nettsidene til NJE har fått en liten oppussing. Det viktigste er likevel ny adresse.

Den nye adressen til nettsidene er nje.esperanto.no.

Sidene er lagt opp i et CMS-system slik at også de som ikke er «web-nerder» kan redigere innhold på sidene, dette for å slippe å være avhengig av at én enkeltperson til enhver tid skal ha tid til å holde sidene oppdatert.

På de nye sidene har bl.a. Pondus fått en litt mer fremtredende rolle, og det er lagt inn mulighet for å dele lenker med sosale nettsteder og annet.

Dersom du har ønsker for de nye nettsidene til NJE, send en e-post til [nje @ esperanto.no] eller til en av e-postlistene, hvis du er medlem.31. august–2. september skal vi tilbake til hytta vi besøkte i 2008, midt i Vålerskogen. Du kan lese om den turen i Inter ni dirite. Meld deg på til nje @ esperanto.no!
Nordlystreffet i Tromsø trakk ungdommer fra 7 nasjoner til ei trivelig og livlig helg, med masse snø og nordlys. Les mer om treffet (på esperanto) og se bilder i Inter ni dirite.

Ungdomar frå Finnland, Sverige, Danmark, Noreg, Island og Estland samlast på eit småbruk ved Helsinki. Les om treffet i Inter ni dirite.Bli medlem! Membriĝu!
Facebook

Norsk esperanto-ungdom, Olaf Schous v. 18, 0572 Oslo, tel.: 22 35 08 94, [nje @ esperanto.no] | Personvern

Webansvarlig: JPA (abjupa @ gmail.com)